vineri, 3 iunie 2011

Dati click pe cele doua bare de sus, unde gasiti retete vegane prorpii cat si ale lui tanti Erzsike in format video

Retete vegane proprii (dati click pe imagine pentru a mari dimensiunea)
  
Principiul culianr care sta la baza tuturor retetelor pe care le vom posta vor veni in ajutorul sanattii dumneavoastra mintale cat si fizice insotite de AER, SOARE, APA, EXERCITII FIZICE, CUMPATARE, ODIHNA si INCREDERE DEPLINA IN DUMNEZEU.
NU prajim nimic in ulei, NU folosim decat ulei de masline presat la rece (pentru informatii despre unde se gasesc, dar si la preturi foarte bune scrieti-ne pe adresa gabriel.ramonav@gamil.com si in scurt timp va vom raspunde). NU consumam nimic de provenienta animala (carne, lapte, oua). NU incurajam consumul alimentelor rafinate cum sunt zaharul si multe alte produse.
Cosumam cereale, legume, fructe si seminte.
Spre a veni in ajutorul multor persoane dragi care ne-au rugat sa le prezentam si modul in care mancam, vom posta si un meniu de cereale pe care il avem la masa intr-una din dimineti.
Suntem aici spre a va indruma, ajuta si sfatui in ceea ce este sanatos si ceea ce Dumnezeu doreste de la noi: SA NU NE MAI VADA IN SUFERINTA, PENTRU CA EL NU GASESTE NICI O PLACERE IN OM CAND IL VEDE SUFERIND; OMUL FIIND CEL CARE ISI ADUCE ASUPRA SA SUFERINTA PRIN BOALA CUM AR FI: HRANA, STRESUL, INCALCAREA CELOR 8 FACTORI AI SANATATII, NEMULTUMIREA, URA, MANIA, INVIDIA etc.
Vom posta si mici video-uri in care veti vedea metodele de preparare a diferitelor preparate culinare vegane. Dar pana atunci va vom imbia din cand in cand cu retete proprii, apetisante ce nu necesita un timp foarte mare de preparare.
Retetele vegane sunt proprii.
Suntem dispusi sa oferim cursuri de gatit gratis. Am sustinut cursuri de nutritie, clase de gatit si prezentare de preparate culinare vegane la Jandarmeria din Oradea si la Liceul Emanuil Gojdu din acelasi oras.

Multa sanatate de la Dumnezeu!